maanantai 25. tammikuuta 2010

Turku Winter KV 24.1.2010

Topi NUO ERI/1
Good headand expression. Good bite. Well placed dark eyes. Good earset. Elegant neck. Good topline and tailset. Good body and depth of chest. Well angulated strong bones and feet.Very good muscles. Moves well.

Ryppy AVO ERI/2
Head with good lines. Correct bite and pigmentation. Well placed dark eyes of good size. Correct earset. Elegant neck, good topline. Well set tail. Well angulated. Good brisket and depth of chest. Correct bones and feet. Elegant, free movements. Correct coat.(c) Minna Keronen
Tuomari Kitty Sjong, Tanska


Läheltä liippasi... nimittäin Rypyn sijoitus PU4:ksi! Juu ei voi sanoa että koiranäyttelyt ovat tylsiä, kyllä niissäkin sattuu ja tapahtuu. Sijoitus meni reippaammalle kaverille, kun mamma ei ollut enää PU-kisassa narun päässä ja Rypyn jarrut menivät takalukkoon. Sijoitukset olivat jo itsessään iso ilo, mutta isompi ilo oli huomata että nyt alkaa meidän harjoittelu tuottaa tulosta, kun Ryppykin liikkuu jo ihan halukkasti ja reippaasti (mamman kanssa!) ja Topi ei enää ole ihan kauhusta kankea pöydällä eikä hypi ja pompi kuin kenguru kehässä vaan ravaa isolla askeleella vapaasti vieressä.
Kevään näyttelykalenteria mietitään nyt uusiksi, reissuun taitaa lähteä Kaarinan jälkeen aina vain jompi kumpi pojista. Lisäksi maastojuoksukisoja olisi kiva päästä kokeilemaan jo keväällä (ainakin Rypyn kanssa), mutta kaikkeen ei ole varaa eikä aikaa ja autonkin joutuu järjestämään joka reissulle erikseen kun se oma puuttu...

3 kommenttia:

  1. Onnea hienoista tuloksista Turussa! :) Saanko kysyä miten olet saanut Rypyn liikkumaan kehässä tai siis että miten olette harjoitelleet sitä? Ihanko vaan kotioloissa ympyrää ravaamalla? Meillä kun on sama probeleema! ;)

    VastaaPoista
  2. Heh, me ollaan harjoiteltu ... käymällä näyttelyissä... :P. Jeps, maksettu oppirahat juu. Ja ollaan me joskus jollain kentällä tai niityllä juoksenneltu ympyrää siten, että koira on ollut vapaana (minä kiljahdellen iloisesti ja tunkien namia suuhun minkä kerkeän).Ryppy on kyllä aika vaikea motivoida mihinkään, mihin se ei itse tee aloitetta ja välillä on kyllä tosiaan tuntunut miksi mä en jättänyt sitä kotiin järsimään luuta, se olisi ollut varmasti paljon mukavampaa. Mutta kaipa se on nyt sitten tottunut.

    VastaaPoista
  3. Niinpä niin..! :D Se on niin kummallista, että vaikka Ansa nauttii näyttelyissä olemisesta niin paljon, kun siellä on niin paljon muita koiria joita Ansa rrrrakastaa, mutta tuo kehässä ravaaminen on niin vastenmielistä. Mutta eipä siihen kyllä auta muu kuin harjoittelu!

    VastaaPoista