lauantai 26. toukokuuta 2012

Töölönlahden tournee

Pojan liikuntaharrastuksen myötä, niinsanotun "kuskarin" ominaisuudessa, vaikka autottomana julkisia liikennevälineitä hyödynnämmekin, olen nyt lenkitellyt koiria sellaisissa maisemissa, missä ei normaalisti ole tullut käytyä. Treenejä on ollut Vuosaaressa, Laajasalossa ja nyt viimeisimpänä Töölössä. Kaikkiin näihin kaupunginosiin on päässyt näin mukavasti tutustumaan koiria lenkittämällä, kun odottelen pojan treenien päättymistä. Viime viikolla tein Töölönlahen kierroksen ja ah, miten tämä kaupunki hurmasikaan toukokuisen vehreällä voimallaan. Hesperian puisto oli täynnä ihmisiä, se on kuin yhteinen olohuone, jossa ihmiset rentoutuvat päivän kiireiden jälkeen. Puistossa oli monenlaista  harrastajaa, kickboxingista partiolaisiin, rakastavaisista kahvakuulailijoihin! Tulppaanien kukkaloisto oli myös aivan mahtava.Lintsipä se siellä
 


 

Linnunlaulun kohdalla koukkasimme radan toiselle puolelle ja teimme kierroksen Kaisaniemenlahden ympäri.

Pitkänsillanrannassa
Pitkänsillan kupeessa oleva ravintolalaivan terassi olisi ollut houkutteleva, mutta ohitimme sen tällä kertaa. Emme jääneet myöskään kahvittelemaan Eläintarhanpuistossa olevaan Kahvila Pirittaan, vaan pysähdyimme Linnunlaulun Sinisen Huvilan kahvilassa pikku kahvi ja korvapuusti -tauolla.

Sinisen Huvilan kahvila
Kun aikaa oli, niin lähdimme vielä kohti Laaksoa Olympiastadionin takaa kiertäen ja siellä olikin riemuksemme koirapuisto. Täällä oltiinkin kovin tarkkaavaisia, koska aidan toisella puolella taisi liikuskella jotain whippettejä kiinnostavia cityelukoita.


Tutka päällä

Ryppykin veti lippiksen päähän
 Loppumatkasta alkoi jo väsy painaa tai sitten Topilla oli muuten vaan mielessä päästä vierailemaan Töölön arvokiinteistöjen rappukäytäviin. 

Mennään kylään, jookos?
Tännekin olisi mukava päästä


1 kommentti:

  1. Topissa on ihan selvästi urbaanin kiinteistövainukoiran vikaa :) Niin ja isosti onnea tuoreehkolle isälle!

    VastaaPoista