torstai 7. kesäkuuta 2012

Näyttelypäivityspläjäys

Täytyy nyt uskollisesti päivittää näyttelytulokset, ne kun hirveen kauheesti ja hirveen paljon kaikkia kiinnostaa. *LOL*


20.5. Helsinki RY, tuomari Matti Luoso

Ryppy VAL/ERI ei sijoitusta
Erittäin hyväntyyppinen, sopivankokoinen uros. Kuono-osa saisi olla täyteläisempi ja alaleuka näyttävämpi. Oikea Purenta. Hyvät silmät, korvat, kaulalinja. Sopiva luusto. Hyvä eturinta ja runko. Hieman suora olkavarsi. Hyvät etukulmat. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella. Karvapeite tänään hyvin ohutta. Hyvä käytös.
 
Lilli JUN EH/4

******

26.5. Järvenpäässä oli kolme Q-tosta, joista debyyttinsä teki Oiva. Tuomarina Anders Foss.
Oiva sai junnuluokasta hienosti isäntänsä esittämänä laatuarvosanaksi ERI. Onnea!
Luna JUN ERI/2 ja Lilli JUN ERI/4.

Oiva eli Besties Q-Ukko

Luna, Besties Q-Luisa


Lilli, Besties Q-Rankukka


******

3.6. käytiin sateisessa Mustialassa Whippet-Harrastajien erikoisnäyttelyssä. Kylmä ei tullut, kun oli riittävästi vaatetta päällä ja teltta suojasi sateelta. Harmi, että tapahtuman tarjoamat mahtavat puitteet mukavalle seurustelulle oli sään puolesta melko olemattomat. Vaikka keli ei ollut optimaalinen whippeteille, niin hyvin erottui joukosta ne koirat, joilla se showmanship tulee luonnostaan ja joita ei tuo pikku sade näyttänyt haittaavan ollenkaan.

Q-tosista paikalla oli viisi koiraa. Aivan mahtavaa! Näyttelydebyytin teki Q-tosista täällä Oula. Tuomari Lori Lawrence (Starline) arvosteli urokset ja Molly Rule-Steele (Taejaan) nartut.

Tulokset:
Lilli JUN/ERI
 
Lilli liikkuu kauniisti

Eka JUN/EHEka on myöskin varsin hurmaava tyttö, joka esiintyi jälleen ihan mallikkaasti vieraan mummohandlerin kanssa. Eka on erittäin iloinen ja reipas tyttö, eikä pieni kehänlaidan leikkiriekku jäänyt yhtään päälle vaan Eka osaa tilanteen niin vaatiessa olla myös rauhallinen.

Luna JUN/EH


Oula JUN/H


Osaa se Oulakin liikkua
Tämä oli siis virallinen näyttelydebyytti sekä Oulalle että omistajalleen Gretalle. Onnea! Pieni näyttelykärpänen pääsi puraisemaan Gretaa ja tulemme näkemään Oulaa myöhemminkin tänä kesänä kehässä. Hauskaa!

Otto JUN/H
Oula ja Otto peräkkäin, haasteellinen tilanne ensimmäisenä kulkevalle Oulalle


Pyppynen ja Topi Töpinä olivat molemmat mukana valioluokassa. Niin oli hienoja koiria tässä ryhmässä, joten odotukset eivät olleet kummoisetkaan. Mukavat EH:t tuli molemmille.

Rypyn arvostelu:
Pleasing head and expression. Very smooth neck into shoulder. Nice length of loin. Clean underline. Would prefer longer and more set under upper arm. Clean going away, toes in coming at you, a little wristy going aroun. 

Topin arvostelu:
Pleasing expression. Nice lenght of neck. Nice arch of loin. Good tuck-up. Would like to see more angulation front and rear and more depth of brisket. Adqueate on the come an go, nice drive from the rear. Flattens topline on the move.


Ottakaas lapset mallia:
Tässä Rypyn tyylinäyte viikonlopun näyttely-ja reissuväsymyksen poistamiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti