perjantai 2. marraskuuta 2012

Pojat lomailee

Tai voikohan sitä nyt lomaksi sanoa, kun joutuu hoitoon? Kiitos ihanien ystävien Piian ja Ullan, minä pääsin pidennetylle viikonloppumatkalle (ihan rodun kotimaahan asti Englantiin, josta ehkä bloggaan myöhemmin).

Rasta -pentu meni hoitoon Piialle, jossa kaikki meni paremmin kuin hyvin. Rasta sai nauttia Tiuku -whippetin hoivasta, leikityksestä ja läheisyydestä ja pääsi tutustumaan myös talon kissoihin ja ajelemaan bussilla, mitä me ei oltu vielä ehdittykään tekemään. Pennulle tämä oli oikein hyvä kokemus, kiitos Piia!

Pikkupikku Rasta ei olekaan niin pikkuinen Tiukun rinnalla
Ulkoilun väsyttämät kaverukset

Isot pojat Ryppy ja Topi pääsivät Lilli whippetin seuraksi Ullalle hoitoon. Topin kanssa minua jänskätti kaikkein eniten, koska sillä on ne omat kommervenkkinsä jännittäväisen luonteen ja sille huonosti sopivan pomoroolin vuoksi. Lillilläpä on onneksi tervettä itsevarmuutta ja emännän rooli oikein tukevasti tassuissaan, joten Topi sai tyytyä olemaan vieraana ja kuten on aikaisemminkin nähty, meikäläisen ollessa pois kuvioista kaikki sujuu yleensä ihan hyvin. Kiitos Ulla, kun otit molemmat ukkelit vaivoiksesi!


Lilli osaa hyödyntää talouteen tulleet vieraat mukavuustekijöinä
Tyttärellä ja isällä on meneillään "joku juttu"
Oma nojatuoli onkin mainio
Koirille tekee kyllä oikein hyvää olla välillä muussakin kuin siinä arkisessa ympäristössä. Topi erityisesti on aika herkkä minun käytökselleni ja sitä kauta jollain tavalla kiinni minussa, joten pieni irtiotto on oikein tervehdyttävää puolin ja toisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti