torstai 1. marraskuuta 2012

Polskis ja molskis

Kävimme Ullan ja Lillin kanssa Helsingin koirauimalassa pari viikkoa sitten. Uimalassa oli lämminvesipäivä, joten eipä päässyt tulemaan vilu kenellekään. Tällä kertaa meillä ei ollut uittajaa, eikä se näköjään ollut tarpeenkaan.

Ryppysellä ja Lillillä oli ihan hyvä meininki päällä. Molemmat hakivat lelua vedestä ja välillä noustuaan vedestä kipaisivat altaan ympäri lelu suussaan hännät tötteröllä. Siinä veteen menossa joutuu kyllä edellen avittamaan, mutta Ryppy kun sietää reippaitakin otteita, niin "plumpsis", koira veteen ja johan siellä sitten uidaan jopa kaksikin kierrosta silkasta ilosta. Topi arkailee rampilla veteen menoa hieman ja sitä saa lempeämmin ohjailla veteen. Sillä tuntuu lisäksi häiritsevän veden meneminen korvaan ja se uikin toisinaan pää kallellaan ja ravistelee kovasti noustuaan altaasta. Silti, sekin hakee innokkasti lelua, vaikka ihan samanlaiseen touhuamisen asteeseen se ei yllä.

Talvikaudelle on kyllä tarvis saada joku kiva puuha ja koska uiminen ei ole suinkaan täysin vastenmielistä koirien mielestä, niin luulenpa että tässä olisi meille nyt "se juttu".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti