perjantai 11. tammikuuta 2013

Pentu!

Heipä hei. Täällä ollaan. Lepoa ja rauhaa. Tai onko se edes ylipäänsä mahdollista pentutaloudessa. Niin, en olekaan vielä esitellyt meidän lauman tulokasta, jo viiden kuukauden ikäistä Rastaa. Rasta eli viralliselta nimeltään Sagramour Moonshine Endeavor on Rypyn poika. Ryppy ja Rasta ovat tätä nykyä kuin paita ja peppu, leikkivät ja nukkuvat yhdessä. Topi puolestaan on tehnyt pennulle selväksi missä sen paikka on eikä ole heltynyt kovinkaan läheisiin väleihin sen kanssa. Onneksi Rasta on kovin järkevän oloinen tapaus, joten se ei kyllä koettele rajojaan auktoriteetin edessä. Toimeen tullaan joten kuten ja se saa luvan riittää.

Rasta on kovin kiltti ja leppoisa kaveri, joka kuitenkin yllättää jokseenkin virtuoosimaisella äänenkäytöllä ja reippailla leikkiotteillaan. Mökä on välillä melkoinen, kun isä ja poika leikkivät.

 
 
Tässä Rasta poseeraa 5 kk ikäsenä.

(c) Mari Kääriäinen

Olimme isommalla porukalla Koirakoulu Kompassissa treenaamassa omatoimisesti näyttelypönöttelyä. Mukana oli myös useampi Besties-koira, nuoria S-pentuja ja Q-tostytöt Lilli ja Luna sekä Rastan veli Monni. Mari Kääriäinen otti kuvia.

Sagramour Magic Endeavor, Monni

Monni ja Rasta

Luna ja Rastan loputtomasti heiluva häntä
Sisarukset Lilli ja Luna sekä nuori ihailija

 Tässä myöskin uusi kuva komiasta Oulasta (Besties Q-Makoira).

(c) Greta Hansén-Haug1 kommentti:

  1. OInpa Rasta komea nuori mies.
    Hyvää uutta vuotta Anna ja koko poppoo!

    VastaaPoista