sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Messari ja Turku KV

Jälkijunassa tullaan, mutta ei kai haittaa.

Palataan siis joulukuuhun. Näyttelyvuoden toinen kohokohta erkkariviikonlopun jälkeen, eli Messari.
Ryppy ja Lilli oli ilmoitettu lauantaille. Itse olin tosin paikalla myös sunnuntaina rotuyhdistyksen rotuesittelypisteellä. Ja meilläpä olikin tosi hieno esittelypiste!

(Nytpä en ole varma, kenen ottama tämä kuva on? Ehkä Helin?)

Kiitos Helille, joka auttoi stailaamisessa ja jolta saatiin lainaksi tuolit ja sohvapöytä ja näyttävä Whippets of mass destruction-taulu. Takaseinän julisteet tilattiin Arkkimetodilta ja kuvat on Antti Ruotsalon ottamia. Suurkiitos myös kaikille esittelijöille, jotka whippeteineen olivat paikalla.

Näin innostuneita esittelijöitä pisteellä oli: Ryppy, Muumi ja Nepi


Lauantain tuomarina oli Göran Bodegård ja hän tykkäsi EH:n verran Rypystä:
Maskulin, goda proportioner. Önskar lite starkare nosparti. Något rak i överarmen. Lite svag in handelen. Mycket vakcker över- och underlinje. Väl hög svansföring.

Onpa ollut muuten tosi hauska esittää vaihteeksi narttua. Lillin kanssa on helppo mennä kehään, kun se on niin keskittynyt tekemiseen. Lilli sai mairittelevan lausunnon ERI 2 SA nuortenluokasta:
Mycket vacker, feminin. Fint huvud. Utmerkt linjer stående. Fin hals. Bra konstruktion fram o bak. Kan konsentrera sig lite mer i rölelse. Tilltalande helhet, hög kvalitet.

Lillin ja Rypyn kanssa käytiin myös 19.1. Turku KV näyttelyssä, missä Lilli jatkoi hyvällä arvostelulla. NUO ERI 3 ja tuomari tuli vielä erikseen sanomaan, että jos olisi arvosteltu vain ulkomuotoa, olisi tässä ollut luokan voittaja. Epävakaus liikkeessä pudotti sijoitusta, mutta eiköhän sekin saada kuntoon, kun harjoitellaan lisää. Lilli tahtoo jäädä seuraamaan minua toko-tyyliin katsoen ylös, mikä sitten aiheuttaa kiemurtelua ja jalkojen viskomista.
Elegant shapely bitch, stands well over the ground pleasing feminine head, a little short in upperarm
ribcage has good depth, correcct topline good underline, nice strong loin, tailcarriage could be better, needs little bit more strength in rear, good steady mover.


Ryppy sai valioluokasta ERIn:
Stylish masculine dog, elegant lines, good muscular condition, pleasing head, excellent ribcage, a little short in upperarm, topline and underline are good, very strong loin, tailcarriage could be better, good strong profile gait.
 
Rasta-mies on vielä niin pikkuinen, että ei pääse näyttelyihin. Tänä vuonna ei ole pentunäyttelyitä kuin vasta huhtikuussa ja toukokuussa se onkin jo junnuikäinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti