lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kaarina ry 2.3.2013


Ensimmäiseksi perheportretti, kuvassa siis kolme Ryppyläistä, yksi kustakin pentueesta. Rasta oli vain turistina tutustumassa näyttelyhässäkkään ja hienosti meni sen osalta.

Lilli, Ryppy, Rasta ja Riki

Tuomarina oli Kirstin Hoff, Norja.
Lilli sijoittui nuortenluokassa kolmanneksi saaden ERI:n.
Rikille Kaarinan näyttely oli ensimmäinen virallinen näyttely. Tämä iloinen pusupoika viihtyi oikein mainiosti näyttelypaikalla. Häntä heilui ja kaikki olisivat ansainneet Rikin mielestä hänen ehtymättömän huomionsa. Kehässä poika malttoi kuitenkin esiintyä ihan loistavasti, vaikka kokemusta kehäkäyttäytymisestä ei juuri ollut. Tällainen asenne ansaitsee kyllä erityismaininnan, vaikka arvosteluun raapustettiinkin EH eli erittäin hyvä. Kuvakin oli näpsäisty ja kyllä näistä kauniista linjoista Rikin Ryppyläiseksi tunnistaa. Riki vaikuttaisi tässä vaiheessa jäävän alle 51 cm, mutta virallinen mittahan sen lopullisen tuloksen sitten kertoo.

(c) Kirsi Halme
 
Ryppyn tulos oli ERI 4, siis neljästä valiouroksesta, ihan odotettu tulos.

Utmärkt typ och storlek. Maskulint välformat huvud. Önskar litet mera underkäke. Härligt uttryck. Fina öron. Önskar mera tillbaklagd skuldra. Något kort överarm. Utmärkt underlinje. Önskar aningen längre kors. Välvinklad bak. Rör sig fritt och effektivt med god drive från sidan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti