torstai 14. toukokuuta 2015

Alkuvuoden tapahtumia

Alkuvuodesta ja keväällä on käyty näyttelyissä joitakin kertoja. Ryppynenkin oli näytillä jopa kaksi kertaa pitkästä aikaa. Alkuvuodesta koirat olivat hieman pönäkässä kunnossa ja se näkyy kyllä selvästi alalinjassa. Hyi minua: ruokaa on tullut kuppiin enemmän, kuin mitä on kulutettu.

(c) Kati Kanerva
(c) Kati Kanerva
Rasta on saanut vaihtelevasti pari kertaa ERI SA ja luokkasijoitukset ja sitten on tullut putkessa useampi EH. Vähän kauempanakin tuli käytyä, Imatralla nimittäin. Ilman seuraa ei olisi tullut lähdettyäkään.

(c) Jonna Kainulainen
Olen esittänyt myös pari kertaa Lilliä ja Turussa se voitti avoimen luokan ja sai vara-sertin Stefan Sinkolta.
(c) Kati Kanerva
(c) Kati Kanerva

Isompi into ja hinku näyttelyihin osallistumiseen nyt puuttuu, vaikka tänä vuonna olisi erityisen paljon kasvattajatuomareita. Ei sillä, kiva on aina lähteä ja kiva nähdä ihmisiä, mutta miten sen nyt sanois - tää touhu on nyt tullut nähtyä. En ole kyllästynyt, siitä ei ole kyse, mutta tilalle on tullut nyt toisenlainen näkövinkkeli ja näyttelyssä ei tarvitse enää käydä ainakaan oman koiran arvioimiseksi eikä kilpailun vuoksi. Erkkari jää meiltä väliin ja menen ennemmin katsomaan EM maastokokeita, kun semmoiset nyt järjestetään Helsingissä. Katsotaan, jos saisi Rastankin sitten maastokokeisiin loppukaudesta - väkisin se sinne lähikisojen puutteen vuoksi menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti