tiistai 29. maaliskuuta 2016

Imatra KV 27.3.2016

Kevät, valoisat aamut ja kuivat tiet, mikäpä siis ajellessa Imatralle näyttelyyn.
Matkaseurana olivat Ulla ja Muumi -whippet.

Olipa taas mukavaa tavata ihmisiä ja katsella kauniita whippetejä! Tuomarina oli Markku Mähönen ja oli kovin miellyttävää seurata hänen työskentelyään ja kuulla lopuksi hänen ääneen kertomansa perustelut ROP ja VSP koiraa valittaessa. 

Chance esiintyi ensimmäistä kertaa virallisessa näyttelyssä ja miten hienosti se käyttäytyi ja esiintyi! Arvostelu oli ihan odotetunlainen, keskeneräinen nuori koira kun on kyseessä. Rastan kanssa haetaan viimeistä sertiä, mutta kilpailu on sen verran kovaa, että sitä saa varmasti yrittää sitkeästi ja pitkään.

Moonlake Migrant
EH
Hyvät mittasuhteet. Oikeat kaaret. Tarvitsee vielä vahvistua mutta ei kasvaa korkeutta. Hyvä pään pituus ja profiili. Alaleuka saa vielä vahvistua. Hyvä kaula.  Kaunis ylälinja. Keskivahva eturinta ja rungon syvyys. Hyvät kulmaukset. Kapeahko takaliike ja edessä vielä löysyyttä.  Hyvärytminen sivuliike, pituutta saa tulla vielä lisää.  Miellyttävä käytös.

Sagramour Moonshine Endeavor
AVO ERI 2 SA
Hyvät mittasuhteet ja ääriviivat. Hyvänmallinen pää. Hyväasentoiset korvat ja kaula. Riittävä eturinta. Hyvä runko, saisi olla hieman tiiviimpi. Hyvät takakulmaukset.  Leveä reisi. Hyvät liikkeet. Miellyttävä käytös.

Kuvat otti Marko Pessi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti