tiistai 28. kesäkuuta 2016

Erikoisnäyttely 2016

Muutama vuosi on mennyt viime erkkariosallistumisesta. Vaikka tämän kokoluokan yhden päivän näyttelyn jälkeen olo on kuin jyrän alle jäänyt, niin olisi ollut kiva osallistua myös Open Show'hun - vaan kun piti tinkiä ilmoittautumismaksujen suhteen, joten arpa osui nyt tämän virallisen näyttelyn kohdalle. Erittäin hyvin järjestetty näyttely jälleen kerran. Sää oli mikä oli: sateinen, mutta lämmin. Kaikki vaihtovaatteet jäi lopulta käyttämättä, eikä koiriakaan tuntunut juuri ajoittainen tihku haittaavan.

Tällaisen kiertopalkinnon sai BIS -koira viedä kotiin

ROP ja VSP palkintoina näin hieno patsas!

Nam-nam -ruusukkeet


Upeat palkintosija -kukka-asetelmat!


Päivä oli pitkä. Lähdin kotoa seitsemältä aamulla ja kotiin palattiin yhdeksältä illalla. Lisäksi koska tulee jostain kumman syystä aina tökötettyä jaloillaan enemmän tai vähemmän, vaikka istuakin voisi, niin tuntuuhan se kropassa seuraavana päivänä. Koiranäyttelyiden dilemma on, että kun voisi seurata kehiä ja voisi myös seurustella, niin sitä ei sitten loppujen lopuksi tule tehtyä kumpaakaan kunnolla.

Tuomarina uroksilla oli Ales Novak, Slovenia.

Junioreissa Chance (Moonlake Migrant): Bigger size with very nice head and expression. Elegant neck. Very nice topline. Well angulated front and behind. Thick and coarse tail. Correct mover from all directions.
EH

Joo enpä trimmannut häntää ja tällä kaverilla on ihan runsas häntäkarvoitus.

(c) Caroline Osborne

(c) Caroline Osborne

Rasta (Sagramour Moonshine Endeavor) valioluokassa:
A little bigger size with a very nice head and expression. Well set ears. Elegant neck. Excellent lines of body. Well laid back shoulders. Nice fill of front. Very well angulated in front and excellent hind angulation. A little too sloping pasterns. Moves very well from all directions.
ERI

(c) Jaana Jyläntö

Ryppy (Pipsqueak Onnenlantti) veteraaniluokassa:
8,5 years. Nice male with very nice head and expression. Beautiful small ears. Very elegant neck. Very nice lines of body. Very well angulated front and behind. Moves without any serious problems, sometimes tail a little high.
ERI

(c) Anita Sandqvist

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti